Hur kommer min omgivning att reagera?

Mitt driv att inspirera andra människor att se till det friska under cancervården har funnits med ett tag. Jag har hela tiden känt en stark vilja att göra något meningsfullt med min tid under cancervården. Både för min egen skull men också för att i mötet med vården, familj, vänner och andra drabbade har insett att jag kan göra skillnad.

IMG_E0654[1]

Det som inte har varit lika klart är tidpunkten. Tanken att ta steget fullt ut och lansera http://www.fabwithcancer.com har varit både spännande och skrämmande på en och samma gång. När man trycker på knappen så är cancern definitiv. Förenat med en känsla att det inte finns någon återvändo. Inte minst, hur ska min omgivning reagera?

Nu har jag svaret på det. Tusen tack till alla som har tagit sig tiden att läsa mina första blogginlägg. Närmare bestämt 1 874 personer ikväll fördelat över hela jorden (tummen upp för Google translate). Jag är helt överväldigad. Vilken otroligt fin respons ni har givit mig och hela min familj. Alla ni som har tagit er tiden att lämna värmande, kärleksfulla och peppande kommentar på Facebook, Instagram och Bloggen. Alla ni som har delat mina blogginlägg. Alla ni som har skickat meddelanden på Messenger eller sms. Alla ni som har ringt (det finns folk som fortfarande lyfter luren). Kända vänner. Nya vänner. Jag älskar varenda en av er! Ni är rena mirakelkuren.

Imorgon ska jag berätta om tiden efter Beskedet. Den fasen som jag har valt att kalla Bubblan. En fas som kantas av hela känsloregistret.

#FabWithCancer

cropped-cropped-hope-of-life_loggo.png

12 kommentarer

 1. ❤️❤️❤️ Du är bäst, har sagt det många gånger sedan vi lärde känna varandra i början av 2000-talet, denna blogg och din inställning bekräftar än en gång att jag har haft helt rätt!!! Kramar till Er

  Gilla

 2. ❤️❤️❤️ Du är såå bäst, har sagt det många gånger sedan vi lärde känna varandra i början av 2000-talet, denna blogg och din inställning bekräftar än en gång att jag har haft helt rätt!!! Kramar till Er

  Gilla

  1. Tack Patrik! Jag skulle gärna plugga på IHM hela livet om jag bara fick göra det tillsammans med dig. Du är en fin vän och en för jävla (ursäkta språket) slipad affärsman. Kram Kicki

   Gilla

 3. Kicki det är otroligt vilken energi och livsglädje som lyser igenom i dina inlägg. Din fysiska och mentala styrka kommer hjälpa dig igenom detta på ett bra sätt. De dagar då inte styrkan finns hos dig verkar dina nära och kära kunna vara starka åt dig vilket också är skönt att veta. Man kan alltid också ringa en gammal lagkamrat…även om det var länge sen♥️😍. Lagsport=familj vettu😘
  Kram kram

  Gilla

 4. Du har en fantastisk inställning och ett otroligt driv Kicki! Beundrar dig så mycket. Så lärorikt och nyttigt att läsa din blogg och jag tror att du öppnar upp ögonen och hjälper många med din inställning och kämparglöd mot denna för jävliga sjukdom. kram kram

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.