ROSA TACK

Från hela mitt hjärta…

Stort tack för att ni tar er tid att läsa min blogg, reflektera, ge mig återkoppling och sprida budskapet vidare. Ni är ALLA fantastiska – gamla som nya vänner. Ni ger mig så mycket pepp, kärlek och glädje. Fortsätt gärna att dela era reaktioner, erfarenheter och tankar. Jag blir så glad. Inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat drömma om att bloggen skulle få ett sådant genomslag. Men det visar att det finns ett behov och en av mina drivkrafter bakom bloggen är att kunna göra skillnad, inte bara för mig själv, utan även för andra. Det känns otroligt bra i hjärtat. Alla ”stilar” är lika glada:)

Jag får många frågor hur man följer min blogg! Det är väldigt enkelt.

  • Registera din e-mail adress längst ner på sidan
  • Därefter får du ett pling i inboxen varenda gång bloggen uppdateras
  • Lätt som en plätt…

OKTOBER ÄR EN VIKTIG MÅNAD

Som ni säkert har sett på Facebook och Instagram så kör jag en Rosa kampanj i oktober i samarbete med Cancerfonden och Rosa Bandet ”Fab With Cancer” via Cancerfondens hemsida www.cancerfonden.se

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj genomförs under oktober varje år med syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap och bedriva påverkansarbete.

#Tillsammansmotcancer

Varje år får drygt 60 000 personer i Sverige ett cancerbesked. Av dessa får närmare 8 000 diagnosen bröstcancer. Drygt 20 kvinnor insjuknar varje dag. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtioendena. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt och att behandlingsmetoderna har blivit bättre.

”Fylliga, hängiga eller små,
Alla har vi två,
Tillsammans kan vi Swisha en sedel,
för att ge forskningen mera medel,
En hundring per patte,
Så bjuder FabWithcancer på latte”

Stöd min Rosa kampanj idag. Tillsammans kan vi göra skillnad. Din gåva räddar liv!

http://www.fabwithcancer.com
IMG_E1448[1]

 

   

  

 

 

2 kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.